Kilterboard

Tiltbar systembuldrevegg

Kortfattet beskrivelse

3DClimb samarbeider med en ukrainsk leverandør av tiltbar systembuldrevegger. Dette er markedets raskeste type og den eneste som kan gå fra 10 grader sva til hele 70 grader overheng. Dette gjør den godt egnet for absolutt alle brukergrupper. Den er frittstående og man behøver ikke montere den fast i vegg. Den kan benyttes med alle kjente systemgrep, blant annet kiltergrep som byr på over 57.000  appstyrte bulder med lys i klatregrep. Perfekt for proff og nybegynner. Leveransen kommer direkte med lastebil fra Ukrainas nest største by Kharkiv og kan returnere med donasjoner som de har et uttrykt behov for.

Utdypende beskrivelse:

Systembuldreveggen justeres raskt ved å skrive inn den vinkelen du vil ha veggen på. En forhåndsprogrammert motor stiller inn veggen i ønsket vinkel. Det er sensorer oppe og nede som er med på å assistere slik at veggen er korrekt innstilt. Ekstra solid stålkonstruksjon. Størrelsen er på hele 12*12 fot med kickboard opg kan brukes til det største kommersielle oppsettet.  Et «kilterboard» er en intuitiv og allsidig treningsvegg som passer for alle klatrere. Med sin innovative måte å markere ulike klatreløyper på ved bruk av LED-lys, samt sine mange mulige vinklinger på veggen, tilbyr den totalt over 57 000 forskjellige utfordringer i varierende vanskelighetsgrad. Disse ligger tilgjengelig i en brukervennlig app som enkelt lastes ned på mobilen eller nettbrettet, og som er koblet opp til veggen. Det vil si at når du klikker på den klatreløypa du ønsker å klatre, er det de respektive takene som lyser opp på veggen. Det er med andre ord ikke behov for regelmessig omskruing. Dette er markedets eneste systembuldreveggen som også har sva, og kan enkelt tilpasses for barn. Vedlikeholdsfri og med 5 års garanti.

Selve klatregrepene er utviklet i USA og inkluderes ikke i prisen, men kan leveres ved siden av. Fallmatte er heller ikke inkludert, men kan også leveres ved siden av. (Enten med PVC duk eller vegg-til-vegg teppe)

Et rått alternativ både for grendehus og midt i Oslo

Oslo Mikrobuldreri er et hippt sted mellom kaffebarene på Grønnland hvor en kan booke tid for trening og kaffe enten alene eller med venner. Alltid fullbooket.

Vestveggen i Åsane Arena ble i 2021 kåret til årets idrettsanlegg i Norge og tilbyr en tilsvarende tiltbar Kilterboard buldrevegg.

Hovden grendehus og bibliotek har gjennom en lengre vurderingsprosess endt opp med å kjøpe inn et kilterboard levert 3DClimb AS. Til enorm suksess. Dette gir det beste tilbudet til alle, fra skiskole-elever, hyttefolk, ungdommer/barn i bygda og de dedikerte klatrerne.

Forklaring av fordeler

Dette er det eneste produktet firmaet i Ukraina fortsatt kan levere. Vi bør styrke vår handel på samme måte som vi blokkerer Russland.

Denne typen treningsvegg er revolusjonerende fordi brukere fra hele verden kan skape egne løyper og klatre på hverandres «buldere» Den er absolutt ikke bare for proffene. Her kan barn og proffe samtidig få en fantastisk treningsøkt. Man behøver ikke kontinuerlig å skru nye utfordringer på alle grader for å holde tilbudet oppdatert.

Leveringstid: 4 uker
Pris: 235.000,- ink. mva. og montering.

stian@3dclimb.com/45068270